I sommer hadde jeg gleden av å forevige Victoria og Patrick sitt bryllup.

Når jeg fotograferer bryllupsbilder er planlegging kjempeviktig. Spesielt bruker jeg mye tid på å finne flotte omgivelser hvor de offisielle bryllupsbildene skal taes. Under mitt første møte med Victoria og Patrick reiste vi rundt for å finne omgivelser som kunne passe. Noen ganger er det ganske opplagt, men denne gangen krevde det ekstra innsats.  Vi besøkte mange steder, men en av utfordringene var at bakgrunnen fort ble rotete. Til slutt fant vi noen flotte omgivelser som var både var enkle og varierte. Brudeparet hadde også ønsker om en vintage bildestil og ikke bare oppstilte bilder. Alt dette er veldig lurt å gå igjennom på forhånd, slik at alt er planlagt på den store dagen.

Vielsen var i Hakadal kirke – en nydelig kirke, og etterpå var det fotografering på stedet vi hadde lett så lenge etter. Takk for at jeg fikk lov å forevige dagen!

Gifteplaner?
Les mer om hvordan jeg kan hjelpe dere med bilder fra den store dagen.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.