Den siste tiden har jeg vært i full sving med å bygge nytt fotostudio på Sørumsand. Se hvordan det har blitt!

Det gamle studio har samlet mange timer med herlige fotograferinger og fotokurs.  Men etterhvert begynte det å bli lite. Spesielt etter at jeg utvidet studio til også å inneholde printproduksjon.

Etter mye moro, slit – og slit, har jeg flyttet inn i nye lokaler! De nye lokalene er større, lysere og mer funksjonelle. Allerede har det blitt tid til både fotograferinger og visningstider, og i august er det flere som kommer innom for å gå på 1-1 fotokurs.

Her kan du se video hvordan det har blitt og noen bilder fra oppussingen. Håper å se deg!

 

 

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.