Det skal være trygt både for deg og meg å møtes i Studio Wangberg. Derfor følger jeg anbefalte smittevernsregler og har gjennomført smittevernkurs.

Jeg har jeg deltatt på Folkehelseinstituttets og Helsedirektoratets kurs innen smittevern. De har utarbeidet retningslinjer i en nasjonal veileder for bedrifter som har  en til en kontakt. Jeg følger også bransjeveileder for smittevern for fotografer utarbeidet av Norges fotografforbud 28. april 2020.

Slik blir studiobesøket trygt:

  • Kom bare når du er frisk: Det viktigste at du kun skal komme til studio når du er frisk, og ikke sitter i karantene eller isolasjon. Føler du deg (eller noen av de andre som kommer) dårlig eller har luftveissymptomer, skal du ringe og utsette avtalen. Det samme gjelder for meg. Det er god fleksibilitet til å endre på avtaler.
  • Grundig rengjøring: Jeg desinfiserer/vasker alle berøringspunkter mellom vært besøk, og gjennomfører grundig rengjøring før bruk av studio.
  • Kom presis:  Mange av mine kunder gleder seg naturlig nok til besøket og kommer gjerne inn i studio før timen. Av hensyn til andre kunder, og at jeg får tid å forberede neste besøk tiltak, må du vente utendørs eller i bilen til timen starter. Jeg vil også legge inn ekstra tid mellom hvert studiobesøk.
  • 1 meter avstand: Vi holder minimum én meter avstand til hverandre. Selv om det er hyggelig må vi vente med å håndhilse. Jeg har også klassifisert munnbind som kan benyttes.
  • Vaske hendene: Alle kunder skal rengjøre hendene med antibac plassert i studio. Både ved ankomst og ved avreise.
  • Ingen mobil: Mobil er en mulig smittekilde og skal ikke brukes/taes frem under studiobesøk.
  • Ingen servering: På grunn av smitterisiko serverer jeg desverre ikke te, kaffe eller drikke. Men ta gjerne med selv.
  • Kontantfritt studio: Jeg mottar ikke betaling i studio, og sender faktura på e-post.

Velkommen inn!

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.