I sommer var det bryllupsfotografering for Elisabeth og Daniel fra Sørum. Vielsen ble holdt i Udenes kirke i Nes kommune i Akershus og bryllups festen på Vikinggården på Maura rett ved Gardermoen.

Jeg møtte brudeparet for første gang en måned før de skulle gifte seg på Vikinggården. Dette er et fantastisk sted med et grønt og kupert landskap og gammeldagse hus. Jeg møter alltid brudeparet i forkant for å bli bedre kjent med dem og for locationbefaring. Vi tar også prøvebilder underveis og jeg kommer med poseringstips.  Å ha en slik plan for bryllupsdagen er viktig for meg å ha, slik at vi utnytter tiden mest mulig effektivt når bildene skal taes. Brudeparet hadde også ønsker for bildestil –  naturlig, uformelt og vintage look – og det er kjempenyttig  å vite i forkant.

Under vil jeg gjerne dele noen utvalgte øyeblikk med deg fra den store dagen:

Følg og lik meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

Elisabeth og Daniel bryllup CW fotoElisabeth og Daniel bryllup CW foto

Elisabeth og Daniel bryllup CW foto

Elisabeth og Daniel bryllup CW foto

Elisabeth og Daniel bryllup CW fotoElisabeth og Daniel bryllup CW foto Elisabeth og Daniel bryllup CW foto Elisabeth og Daniel bryllup CW foto  Elisabeth og Daniel bryllup CW foto

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.