Personlig trener Mari Aurora har et av de tøffeste treningskonseptene som jeg har tatt bilder av. Fra å ta innendørs bilder av treningskonseptet i fjor, gledet jeg meg stort til å bistå med utendørs bilder i år.

Kort bakgrunn:  Jeg startet samarbeidet med mariaurora.no i fjor høst. Oppdraget da var å bistå henne med bilder til ny nettside og annet markedsmateriell med innendørs bilder. Det var viktig å  bygge merkevaren rundt bedriften Mari Aurora, med henne som personlig trener, og få fram det helt spesielle hun har med sitt treningsopplegg.

Dette er ingen pilatestrening

I år ønsket hun rå bilder som dokumenterte sitt utendørs treningsopplegg. Hensikten er å motivere flere til å bli med på treningene, ved å vise treningsopplegget og trenigsgleden deltakerne har.

Og – dette er ingen pilatestrening! Her er det blant annet slegge på traktordekk, melkespann, motorsager og heftig sirkeltrening.

Bildestilen skulle videreføres, men nå med mer dokumentarpreg over bildene. Derfor ble jeg med en kveld når deltakerne var samlet til utendørstrening. Værvarselet var skikkelig usikkert. Bare minutter før jeg kom fram  hadde regnet pøst ned, men nå hadde været  lettet og en dramatisk himmel kom fram. Det passet helt perfekt og resultat ser du under!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.