Fotograf CW foto

Gi en julegave som gleder lenge!
Her er fotografens tre julegavetips

Hei, jeg heter Christian og er fotograf i Studio Wangberg. Her er mine tre tips til julegaver som er personlige og som det ligger litt ekstra omtanke bak. Dette er gaver som gleder lenge og som jeg er sikker på vil bli satt ekstra pris på.

Tips #1

TIL DEN SOM trenger bilder av barna eller familien

Et veggbilde med de som betyr mest, gleder hver dag

Kjenner du noen som snakker om at de gjerne skulle fått noen fine bilder av barna, familien eller seg selv? Noen vil ha bilde av barna, den nærmeste familien eller inviterer til et generasjonsbilde. Her er vi alle forskjellige, men fellesnevneren er at et slikt bilde gleder! Jeg møter mange kunder som forteller meg om gleden de har av å ha et flott bilde av familien på veggen. Dette er ikke en “selfie”, men bilde tatt hos en profesjonell fotograf som sørger for en god lyssetting og kyndig veiledning slik at alle tar seg godt ut. Dette er også en fin anledning til å samle familien i en hektisk hverdag og gjøre noe gøy og annerledes sammen – og minnene fra dagen foreviges.

Det ligger mye arbeid og erfaring bak gode bilder.

At du blir trygg foran kamera, har det trivelig og får kyndig veiledning underveis, er oppskriften bak mine bilder. God kjemi er viktig for å få naturlige bilder. Resten er kreativitet og et solid utført håndverk.

Dette krever lang erfaring og riktige personlige egenskaper. Når 25 års erfaring og kunnskap settes sammen, får du vakre bilder som skiller seg ut.

Som portrettfotograf hjelper jeg deg med å slaååe av, ha det trivelig og få kyndig veilledning underveis.

Vi gjennom sykdom i familien lært hvor skjørt livet er, og at det er viktig å ta vare på det vi har sammen. Et bilde er med på å konstatere dette. Ingrid Elen Tømmervik Awaleh

En veldig morsom og fin familiedag, og ikke minst en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan anbefales
Lena Merethe Tønder

Vi ble gitt en «puff» ved at vi fikk en sum øremerket fotografering i bursdagsgave. Kostnaden er underordnet det at man får en fint familiebilde på veggen. Øystein Laberget

Hvem fortjener en gave med ekstra omtanke i år ?

Gavekort på fotografering med din personlige hilsen. Leveres på minuttet. Gleder for livet.

 

KLIKK FOR Å SE MULIGHETENE

Tips #2

TIL DEN SOM ELSKER Å FOTOGRAFERE

Å beherske sitt eget kamera gir økt motivasjon og glede

Med et fotokurs lærer du å beherske kamera og motivet.
Når du bruker AUTO-knappen på kamera ditt, går du glipp av mange muligheter.

Å fotografere er gøy! Du bevarer gode minner, utfordrer kreativiteten og du må fokusere og bruke sansene mer når du går med et kamera rundt halsen. Ikke rart at fotografi er en av verdens største hobbyer. At du aldri blir utlært med fotografering, er en av de tingene som jeg synes er det gøyeste og som gir meg ekstra motivasjon. Det finnes alltid nye teknikker å lære seg og ta motivet på nye måter.

Kanskje kjenner du som liker å fotografere, men som kanskje kunne tenke seg å lære mer? Jeg vet av erfaring hvor frustrerende det kan være når du vet hvordan du vil ha bildet, men alle innstillingene på kameraet gjør det vanskelig å få til.

Mitt råd er å ikke starte med kameramanualen for å lære seg fotografering. Den gjør deg fort forvirret. Lær deg heller det helt grunnleggende først: Blender, lukker og ISO. Når du behersker disse tre tingene, er det mye lettere å bygge kunnskapen på toppen av dette. En god bok eller et fotokurs er et godt sted å starte.

«Skrekken» for manuell er helt borte, og dette føles derimot som et mye mer naturlig valg nå enn å bruke autoknappen!

Karianne Smith

Jeg har fått inspirasjon til å utforske og lære mer om både kamerateknikk og komponering, og gjennom det utvikle hobbyen min videre. Therese Østby

Første kurskveld knakk jeg koden og nå er det bare å bruke kamera mest mulig. Viviann Sandem

Hvem fortjener en gave med ekstra omtanke i år ?

Gavekort på fotokurs med din personlige hilsen. Leveres på minuttet. Gleder for livet.

 

KLIKK FOR Å SE MULIGHETENE

Tips #3

Til den som trenger noe lekkert på veggen

Fotokunst

Veggbilder i begrenset opplag

Kanskje kjenner du noen som nettopp har flyttet inn i nytt hus eller leilighet og har helt nakne vegger? Det finnes mange steder å få kjøpt veggbilder, men utfordringen er ofte at de er masseprodusert og finnes overalt fra før. Et tips er derfor å jakte på bilder som er produsert i små serier. Slike bilder skal være nummerert, både med totalt opplag og eksemplarnummer, for eksempel slik “4/30”.  Alle har vi ulik smak, og det kan derfor være vanskelig å velge motiv dersom du ikke er sikker på hva slags smak den du kjøper til har. Et gavekort kan derfor derfor være en god løsning.

Kjøp gavekort

Julegavetips! Kanskje dette kan være noe?

Har du noen spørsmål før du kjøper?
Kontakt meg
Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.