Jeg håper du har hatt en flott sommerferie! Og tatt mange bilder. Ble de slik du ønsket?

Noe av det vanskeligste med å ta gode bilder, er å videreformidle stemningen du opplevde når du tok bildet. Ofte er det slik at når du ser på bildene i etterkant –  ja – så ble de liksom ikke helt slik du hadde forestilt deg det. Det er når du kommer over dette hinderet at fotografering begynner å bli virkelig moro!

Hva med å sette deg noen nye mål i høst? Ta bedre bilder for eksempel? Jeg har utviklet fotokurs som er tilpasset deg som er nybegynner, hvor jeg fokuserer på to ting du må beherske for å bli en bedre fotograf:

1. For det første må du kunne beherske ditt eget kamera. Forstå de ulike innstillingene og hva knappene betyr. Bevege deg bort fra å være prisgitt kameraets autofunksjon og ta kontrollen selv – slik at bildene blir slik du ønsker de skal være.

2. Du må også kunne beherske motivet. Det vil si at det du putter i søkeren ikke er mer eller mindre tilfeldig, men består av en rekke gjennomtenkt valg – FØR du trykker ned utløserknappen. Både når det gjelder lys og komposisjon.

Det første fotokurset er allerede i ferd med å fylle seg opp, så vær rask for å sikre din plass.

Skreddersydde fotokurs
Det som er så gøy med fotografering, er at du aldri blir utlært. Det finnes stadig nye ting å lære og ting som du kan gjøre for å få bildene dine enda bedre. Kanskje har du kommet på et nivå der du sliter med å komme deg videre? Da vil jeg få anbefale 1-1 fotokurs, hvor vi sammen lager et skreddersydd opplegg for deg slik at du får råd og motivasjon for å bringe fotograferingen til neste nivå. I dag fikk jeg en veldig hyggelig tilbakemelding fra en som trengte litt ekstra motivasjon:

http://madebygb.blogg.no/1438860474_shutterstockndhjelp.html

Slike tilbakemeldinger gleder stort!

Håper å se deg i høst, og fortsatt god fotografering!

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.