Hun elsker musikk og spiller saksofon. Derfor ble fotostudio gjort om til en jazzinspirert klubb for å skape skreddersydde portrettbilder.

Historien starter med at venninnen ville gi en gave med ekstra omtanke bak. Hun ga Torunn valget mellom et gavekort på fotokurs eller gavekort på portrettfotografering. Fotokurs hadde Torunn deltatt på før, men fotografering hos profesjonell fotograf hadde hun aldri forsøkt.

Innlevelse er viktig

Gode portrettbilder bør være ekte og naturlige. Og mange forteller meg at det er ikke alltid er like lett når du står foran et kamera for første gang. Derfor legger jeg stor vekt på at du blir trygg og vant å stå foran kamera, har det trivelig og får kyndig veiledning underveis. God kjemi er viktig for å få naturlige bilder.

Skreddersydde portrettbilder for å bringe tilbake gode minner

Før hver fotografering ønsker jeg å bli bedre kjent med den jeg skal ta bilde av og lage et visuelt konsept. Torunn spiller saksofon, lytter mye på jazz og spilte på konserter på 80-tallet. Mens vi pratet, begynte jeg å se for meg et mørkt, røykfylt lokale med konsertlys på scenen. Som den gangen jeg besøkte den legendariske jazzklubben Blue Note i New York.

Ideen om å bringe tilbake hennes gode minner fra tiden som musiker ble dermed skapt.

Kjæresten hennes ville også bli med på bildene, og de neste timene jomet det musikk ut av vår improviserte jazzklubb. Resultatet er det viktigste, men fotograferingen skal også være en hyggelig og gøy opplevelse!

Vil du vite mer? Les mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med skreddersydde drømmebilder.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.