Vi har innledet samarbeid med kunst- og håndverksbutikken Verkstedkroken på Sørumsand om salg av galleribilder og fotokurs fra CW foto!

De utvalgte fotografiene er lokale naturbilder fra Glomma og to sort/hvitt bilder som tatt med analog film og digitalisert. Alle bildene selges i begrenset og nummerert opplag – og er ferdig innrammet.

Vil du lære mer om foto?
Til neste år starter jeg med fotokurs beregnet for nybegynnere som ønsker å ta bedre bilder. Etter 20 år med fotografering har jeg opparbeidet mye kunnskap og erfaring om hva som skal til for å ta gode bilder. Målet er å bli mer bevisst på hva som skjer når du trykker ned utløserknappen. Hvordan bør bildene komponeres? Hvordan får du riktig lys? På kursene vil jeg gi praktiske tips og lære bort grunnleggende kamerateknikk. Vi vil legge vekt på å fange øyeblikkene og gjøre hverdagsbildene bedre! Planlagt oppstart er januar/februar. Kursene vil foregå over to kvelder, men kan du kjøpe gavekort hos Verkstedkroken allerede nå. Pris er 1500,- kroner.

Handle lokalt
CW foto er med i nettverket “Shopping på Sørumsand” som består av over 100 lokale butikker og bedrifter. Vi deler oppfordringen fra dem om å handle lokalt og bruke det lokale næringsliv. Støtt det lokale næringslivet!

julegavetips

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.