– Tar du bilder av nyfødte? Meldingen tikket inn på telefonen min.
– Ja, jeg tar bilder av alle mennesker, svarte jeg. Men…

Jeg fortsatte med å fortelle at jeg ikke tar bilder av nyfødte, der de ligger med hårbånd og pakket inn som en kokon. Da er ikke jeg den rette fotografen. Det er ikke min stil og bilder jeg ikke liker å ta. De kundene jeg samarbeider med ønsker gjerne noe individuelt og annerledes – som sier noe om dem, enn standard bilder og poseringer. Ofte bruker jeg landskap som location for å underbygge en historie, andre ganger studio.

Foreldrene, barn, nære relasjoner, ny fremtid – gjerne forankret til Sørumsand. Slik begynte jeg å tenke visuelt.

Noen dager senere var vi klare for fotografering. Location var Tertitten, og konseptet var at her starter reisen i livet. Familien er bilinteressert, så en rålekker Ford Mustang 1966-modell, ble en naturlig gjenstand å lage historien rundt. Fotograferingen ble en kombinasjon av tette portretter og miljøportretter – som satt sammen – danner historien.  Et kjempegøy oppdrag! Klikk på bildene for større versjoner.

 

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.