Av og til må man bare kaste det man har i hendene, gripe kameraet, for å fange motivet. En erfaring jeg har gjort, er å aldri tro du kan ta bildet senere, da er det for sent.

Mens jeg satt og fordypet meg i tekniske problemstillinger tidligere i kveld, var jeg mer opptatt av å se inn i skjermen, enn å se hva som skjedde rett utenfor vinduet på kontoret. Men glad jeg så ut! Her var det bare å ta frem kamera, stativ og fotosekk måtte ligge hjemme, og småjogge ned til Glomma rett ved Bingen lenser i Sørumsand der tåka kom seilende inn. Her ser du noen bilder fra i kveld som jeg gjerne vil dele.

[doptg id=”6″]

Jeg rakk å ta med meg hunden, Gåte, ut på tur da. Hun satt klar i gangen og ventet, og synes det var stor stas å rusle foran der jeg skulle ta bilder ;-)

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.