-Husk, du kan ikke dra på nok! Beskjeden jeg fikk fra treningssenteret gledet meg, mens jeg sto og rigget på plass studioutstyret i treningshallen og gjorde meg klar. Snart skulle jeg ta rå bedriftsbilder for Trento.

Trento på Sørumsand åpner nå nytt cross-fit treningsenter. Oppdraget var å portrettere de ansatte i den nye delen av treningsenteret. Kjeden består av en rekke treningssentre på Romerike, og over 30 ansatte var samlet denne ettermiddagen. Hvert senter skulle ha egne bilder av sine ansatte i den nye treningshallen.

Og beskjeden var klar: De ville ha RÅ bilder. Etter gode anbefalinger fra Prostage hadde jeg med meg en skikkelig røykmaskin som på et blunk kunne gi masse røyk og skape en dramatisk stemning. Jeg hadde også rigget opp datamaskin slik at kunden fortløpende kunne se bildene på stor skjerm slik at bildene ble som ønsket. Studiolys ble rigget til for å skape en dramatisk lyssetting.

Vi måtte jobbe effektivt. Over 30 ansatte måtte raskt inn på de ulike scenene jeg hadde rigget til, men det gikk bra takket være grundig planlegging og gode logistikkegenskaper fra sjefen sjefen sjøl, Stig Nyengen.

Takk til flinke ansatte som ga alt under fotograferingen!

Under ser du et utvalg av bildene jeg tok denne ettermiddagen.

Følg og lik meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

 

_dsc3207 _dsc3231 trento-perfomance-440 trento-perfomance-180 trento-perfomance-100 trento-perfomance-397 trento-perfomance-331 trento-perfomance-435

img_1811

img_1817

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.