Det er så mange dyktige fotografer i Norge, så å få tre premierte bilder i årets landskonkurranse til Norges fotografforbund, synes jeg er skikkelig stas.

Landskonkurransen er den mest anerkjente fotokonkurransen i Norge. Den fant sin form på midten av 80-tallet, men selve konkurransen har røtter helt tilbake til 1927. Da ble Norske Fotografers Landsforening (som senere ble til Norges Fotografforbund) sin første årlige Priskonkurrance arrangert, med en kategori og seks deltakere. I dag er Landskonkurransen en av landets største i sitt slag, og trakk i 2020 188 deltakere med totalt 1442 arbeider.

Jeg fikk premierte bilder i kategoriene klassisk portrett, kreativt portrett og familie/gruppe. Slikt gir meg masse motivasjon til å fortsette med å skape unike og skreddersydde bilder til deg som kunde!

 

 

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.