Skagen i Danmark er kjent for sitt spesielle lys og er et utrolig flott sted å fotografere. Tuppen av Danmark er omringet av hav og strender som reflekter lyset på en spesiell måte.

Det er nok ikke uten grunn at skagensmalerne har vært inspirert av stedet helt siden slutten av 1800-tallet. Jeg har besøkt stedet flere ganger tidligere, og har du ikke vært her, er det et stedt jeg vil anbefale for fotografering. Jeg besøkte Skagen denne påsken. Helt fri, kun meg, kamera og naturen.

Og som vanlig ble jeg litt for ivrig mens jeg holdt på, og glemte å jogge unna mens bølgene slo inn. Og siden jeg allerede var blitt bløt på beina, så ble siste bilde en “selfie” ute i havet.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.