Jeg synes det er kjempeviktig å ta vare på hverdagsøyeblikkene! Derfor har jeg laget en guide til deg med tips og råd hva du kan gjøre for å ta bedre bilder i hverdagen.

Guiden tar for seg ulike ting som er viktig å huske på, for eksempel:

  • Tenk før du trykker ned utløserknappen
  • Fortell en historie med bildene
  • Få folk til å oppføre seg naturlig
  • Gå nær når du skal ta bilder
  • Unngå rot i bildene
  • Hvorfor godt lys er så viktig

Disse triksene fungerer uansett om du har mobiltelefon, kompaktkamera eller systemkamera. Jeg har lansert nyhetsbrev med tips, inspirasjon og gode tilbud som jeg sender ut hver måned. Jeg gir guiden gratis som en liten velkomstgave når du melder deg på nyhetsbrevet under.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.