Min kontorplass er ofte ute på location, og det innebærer ofte transportering av mye utstyr. Denne dagen var det familiefotografering i Botanisk hage og jeg fikk testet ut utstyr som gjør fotografhverdagen lettere.

Jeg fikk testet den nyinnkjøpte transporttrallen som som faktisk klarer å ta med seg alt utstyret som jeg oftest bruker når jeg er ute å fotograferer. Den klarer 100 kilo med utstyr, er lett å slå sammen og folde ut – og sparer meg for mange gåturer fram og tilbake fra bilen.

Ofte kan det være vanskelig å bedømme bildene når man skal se de på en bitteliten skjerm bak på kamera, og spesielt i sollys. En løsning som jeg foretrekker er såkalt “tethered-shooting”. Det vil si at man kobler kamera til en bærbar datamaskin via en USB-kabel og bildene kommer direkte inn på datamaskinen når jeg fotograferer.  Her bruker jeg utstyr fra Tethertools og Think Tank Photo. Dette gir full kontroll og gjør det enkelt å sjekke fokus, lys, og ikke minst er det gøy for kundene å se på resultatene underveis!

Følg og lik meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

 

img_1538

 

CW foto på location

merete-nabsdal-hagen-129 merete-nabsdal-hagen-135 merete-nabsdal-hagen-106

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.