“Life is a ballet” er et personlig prosjekt. Å jobbe med egne prosjekter er viktig. Både for inspirasjonen og den kreative friheten til å skape de fotografiene jeg selv vil.

Dans har alltid fascinert meg, og jeg ønsket å fotografere kontrasten mellom det virkelig vakre og det skikkelig røffe. Prosjektet startet denne våren. Jeg hadde ideen klar, men trengte både dansere og en location som kunne passe. Kunne jeg få det til her på Sørumsand hadde det også vært ekstra gøy.

Rainpower på Sørumsand var positive til ideen, men vi var avhengige av å ta bildene når det ikke var produksjon i lokalene. Ellers måtte vi ha hatt vernebriller, hjelm og vernesko. Det er ikke perfekt for dans akkurat… Rainpower er en bedrift med mye å gjøre, så derfor planla vi fotograferingen til en roligere periodedenne høsten. En stor takk til Rainpower som stilte opp på prosjektet.

Charlotte, Enya og Alvide heter danserne. Charlotte har jobbet som danser tidligere, og satte meg i kontakt med de talentfulle søstrene Enya og Alvide som danser ballet. De tre var superflinke og takket være alle gode krefter som stiller opp, presenterer jeg her bildene!

Tusen takk til alle sammen.

       

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.