Tidligere i sommer stod konfirmasjonsfotografering med Hege på oppdragslista. Konfirmanten ønsket fotografering i grønne og landlige omgivelser, og jeg visste om det perfekte stedet!

Bilen var pakket med studioutstyr og de siste regnbygene hadde sluppet taket, da jeg kom fram til location som jeg tidligere hadde tenkt ville være perfekt til fotografering. Å lete etter fine steder for fotografering er en viktig del av jobben som fotograf og noe jeg liker godt. En god location tegner rammen for bildene og er med på å fortelle historien.

Resultatet fra fotograferingen ser du under:

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.