En-to-tre! Swooooosh… Nok et kraftig fraspark med fotballen fra konfirmant Adrian. Jeg kjenner vinden i ansiktet og gummikulene fra kunstgresset regne over meg. Jeg ligger nede på alle fire for å få et dramatisk perspektiv. Jeg bruker 14 mm vidvinkel. Det gjør at når det ser ut som ballen er én meter unna, så er den egentlig bare 20 centimeter foran linsen. Fare for feilspark til tross, dette gir utradisjonelle konfirmasjonsbilder slik vi vil ha dem!

Denne ettermiddagen startet konfirmasjonsfotograferingen på Fedrelandet fotballstadion på Fet. Konfirmant Adrian er en aktiv fotballspiller og var virkelig på hjemmebane under fotograferingen! I forkant av fotograferingen jobbet jeg mye med lyssettingen for å for å skape et dramatisk utrykk i bildene: En mørk og undereksponert bakgrunn som ga en sterk kontrast mot fotballspilleren. Det var sol fra klar himmel så her måtte studioblitzene jobbe på full effekt for å klare å konkurrere med solen.

Konfirmasjonsbilder til glede både for foreldre og konfirmanten

Når jeg tar konfirmasjonsbilder har jeg som utgangspunkt at bildene skal glede både foreldrene og konfirmanten. Det vil si de klassiske konfirmasjonsbildene og de som er litt mer røffe.Etter en time på fotballbanen med mye gøy fotografering, var det på tide med de mer klassiske konfirmasjonsbildene. Fetsund lenser er virkelig et flott sted å fotografere på og gir mange muligheter. Fremdeles hadde vi en tøff stil på konfirmasjonsbildene, både med poseringer, location og lyssetting.

Her er noen bilder fra fotograferingen (klikk på bildet for å se store versjoner):

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.