Det blir mer og mer vanlig at konfirmasjonsbildene også viser den store interessen som konfirmanten har. Det liker jeg, for konfirmasjonsbildet skal være en historien fra ungdomstiden.

I de norske hjem finner man som oftest tre fotografier på veggene: Det er barnebildet, konfirmasjonsbildet og brudebildet. Dette er bilder som henger på veggen i generasjoner, og de tre livshendelsene utvides gjerne etterhvert som flere generasjoner kommer til. Konfirmasjonsbildet er historien fra ungdomstiden.

For meg er det viktig at bildene forteller en historie. Når det gjelder konfirmasjonsbilder, er dette bilder som som forteller en historie fra ungdomstiden.

Konfirmasjonsbilder med hest

For konfirmanten Julia er hest den store interessen. Det var tidlig klart at hesten skulle være med på bildene. Jeg var spent på hvordan hesten ville reagere når vi kom fram til location og forberedte med å montere store studiolamper midt i skogen. Heldigvis gikk  det bra, og ble hesten for utålmodig, fant den roen igjen etter en kort ridetur. Å bruke skogen som location synes jeg også fungerte godt, det ga en “trolsk” stemning og rammet inn konfirmanten på en vakker måte.

Her er noen bilder fra fotograferingen:

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.