Gjør noe gøy sammen med familien og gi en gave som det ligger en omtanke bak. Bestiller du en familiefotografering i november får du med et julekortmotiv på kjøpet!

I tiden som kommer er det ekstra viktig å ta vare på de nærmeste rundt seg. Å samle den nærmeste familien til en fotografering er en gøy og spennende og opplevelse, og resultatet vil glede både deg og de rundt i mange år fremover.

Få med et julekortmotiv på kjøpet

Jeg vil gjerne bidra med å spre litt ekstra glede til mine kunder før jul. Bestiller du tid for en familiefotografering i november, setter jeg av litt ekstra tid for fotografering til et julekort som du kan dele til venner og familie. I studio har jeg snømaskin og jeg lover deg at dette blir gøy! Finn frem bjeller, julegensere og nisseluer og ta kontakt i dag!

Om tilbudet

Tilbudet gjelder ved bestilling av ordinær familiefotografering i studio. Se mine priser og muligheter her. Du får en digital fil med julekortmotivet som du både kan dele på sosiale medier eller printe i postkortkvalitet. Bildet velges på visningstimen sammen med de andre familiebildene. Fotografens logo plasseres diskret i hjørnet på julekortmotivet.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.