Ønsker du deg helt spesielle bilder av deg og motorsykkelen? Det var det denne gjengen også gjorde!

Motorsykkelister har et helt spesielt forhold til sin motosykkel. En motorsykkel er ikke bare et transportmiddel, det er også en livsstil for mange. Du har sikkert en god del bilder av bare motorsykkelen din, men tenk deg skikkelige bilder av deg selv mens du kjører langs landeveien. Jeg er ikke noe tilhenger av kjørebilder der motosykkelen står stille og så blir det lagt på uskarp bakgrunn i Photoshop i etterkant. Det gir et kunstig resultat for det blir rett og slett for perfekt. Jeg vil ha bilder som faktisk er tatt under kjøring. Det er det gir en ekte fartsfølelse på bildene.

Kjørebilder med motorsykkel krever mange forberedelser

Slike bilder krever mer forberedelser og tid, men for meg er det resultatet som teller. Å kombinere en skarp motorsykkelist samtidig som at bakgrunnen og motosykkelen har bevegelsesuskarphet, gjør at det må fotograferes en god del ekstra. Noen bilder blir for uskarpe – og effekten på andre bilder blir feil. Men når det først treffer, får vi helt spesielle kjørebilder!

Sikkerhet er viktig

Sikkerheten er det aller viktigste når jeg tar slike bilder. Jeg sitter i en bil som kjører ved siden av motorsykkelisten og foran kjører det en følgebil med blitz for å lyssette motorsykkelisten. Det krever en lite trafikkert vei og at alle sjåførene vet hva som skal gjøres dersom det kommer motgående trafikk.

Ønsker du kjørebilder av deg på motorsykkelen?

Dersom du ønsker å få tatt slike bilder, så ta kontakt med meg. Et tips er å gå sammen med kompisgjengen og spleise på fotograferingen. Dere får gøyale timer sammen under fotograferingen og får skikkelige bilder av dere på motorsykkelen. Dette er en også en perfekt gaveidé til motorsykkelisten som har det meste fra før og en gave som det ligger en ekstra omtanke bak.