Høsten i fjor var rekordhektisk, og det er gøy å se hvordan en jobb kan føre til en annen. Jeg hadde nettopp fullført et stort portrettprosjekt av unge, og lovende fotballspillere. Blant disse bildene, hadde jeg fotografert sønnen til bloggeren Anne Brith Davidsen. Nå trengte hun nye bilder av seg selv.

Bloggen hennes hadde endret profil og hun trengte nye bilder som hadde en naturlig look, men som også uttrykte ettertanke og refleksjon.

Jeg trives godt ute på location og har gjennom årene funnet mange fine steder i Sørum som passer perfekt til fotografering. Til dette oppdraget passet det med en rolig, dus bakgrunn som fikk fram hovedpersonen.

Bildene ble tatt på sent på høsten i fjor, og det har vært gøy å følge responsen som hun har fått rundt bildene.

I tillegg til å fotografere, er det å utvide nettverket og treffe nye mennesker det som gjør jobben i CW foto så gøy!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

 

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.