I går fikk jeg fire hederlige omtaler i landskonkurransen til Norges Fotografforbund!

I tre dager har jeg deltatt på fagdager for profesjonelle fotografer i Norge. Det har vært en rekke spennende foredrag og et hyggelig gjensyn med mange av mine fotografkollegaer.

Et av høydepunktene disse dagene er den årlige premieutdelingen. Reglene i landskonkurransen er slik at hver fotograf kan sende inn fire fotografier i klassene; portrett, bryllup, barn, digitalt arbeid, kommersielt, natur og reportasje. Fotografen med høyeste poengsum blir Årets Fotograf NFF.

Bildene blir vurdert av en internasjonal jury. I år bestod juryen av Jim Lowe, Åsa Deleau Wiklund, Joshua D`hondt, Laila Versemann, Ragnar Axelsson, Vesa Tyni, Gunner Byskov, Dana Cole og Ines Thomsen.

Jeg sendte inn fire bilder i kategoriene portrett, kommersielt og bryllup. Og under premieutdelingen i går var jeg kjempespent på når navnet mitt kom til å bli lest opp (jeg hadde i forkant fått e-post om at ett eller flere bilder var premiert, men mer visste jeg ikke).

Gleden og overraskelsen var derfor stor når jeg ble ropt opp på scenen for å motta fire hederlige omtaler og med en sammenlagt poengsum på 293 poeng. For meg er dette er en stor inspirasjon for å jobbe enda hardere videre!

En stor gratulasjon til alle premierte fotografer og Trine Bjervik som ble kåret til årets fotograf 2019. Hyggelig omtale i Indre Akershus Blad fikk jeg også!

 

Foto: Maciej Krzysztof

Hederlig omtale – The man of my life – 75 poeng


Hederlig omtale – No pilates here – 75 poeng

Hederlig omtale – Born to be wild – 71 poeng

Hederlig omtale – Age is just a number – 72 poeng

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.