I går var det portrettfotografering på Fetsund lenser sammen med Ida, Nina og Terje.

Vi hadde satt av tre timer til portrettfotografering. Det gir god tid til portrettfotograferingen, og med barn synes jeg det er et must å sette av godt med tid. Det gir en fin kombinasjon av å klare å sitte stille, leke, tulle, spise litt og bytte antrekk underveis. Nå kommer høsten – og jeg synes det er en av de flotteste årstidene til å ta bilder. Kontakt meg gjerne hvis du også ønsker portrettfografering og få vakre bilder som skiller seg ut.

 

Portrettfotografering med CW foto - vakre bilder som skiller seg ut.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.