Denne uken var det besøk på en ny og flott location som jeg synes passer bra til portrettfotografering. Nye logoer var trykket – og ble med på portrettfotograferingen også – slik at det ble tid til noen profilbilder for CW foto.

Jeg hadde med meg Helena på seks år som er fast bestemt på å bli fotomodell når hun blir stor :-) Jeg har sagt tidligere til henne at det er et krevende yrke – ikke minst kan jo fotografer være ganske krevende! Jeg ga henne masse utfordinger; se mot lyset, hold logo mot kamera, pass på smilet – og selfølgelig fikk hun rom for å gjøre sine egne ting. Det skal være gøy når man tar bilder! Dette var to timer med masse morro, og resultatet kan du se under.

Nå som høsten nærmer seg, vil lyset bli veldig fint og med gode kontraster. Ikke minst flotte farger! Kanskje du også vil få tatt noen flotte og unike portrettbilder som skiller seg ut? Dette kan også være en flott julegave å gi til dine slektninger. Nå er det en god tid for portrettfotografering (og bli ferdig med julegavene)!

Portrettfotografering med CW foto - vakre bilder som skiller seg ut!

BAK KULISSENE: Siden jeg tar flest bilder på location, liker jeg å reise med lett og portabelt utstyr. For de teknisk interesserte  har jeg her brukt Lastolite all in one paraply som er veldig anvendelig. Jeg bruker trådløs blitzstyring med tre blitzer i paraply og en egen blitz på reflektoren for å lette opp skyggene. 

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.