Birgitte fylte 50 år og jeg bestemte meg for å gi henne en annerledes gave da jeg var i bursdagens hennes: Et gavekort på fotografering i studio. Ville hun like gaven?

De fleste har nok som meg opplevd at det er vanskelig å finne ut hva man skal gi i gave. De fleste har nok ting fra før. Så jeg bestemte meg heller for å henne en opplevelse: Et gavekort på fotografering. Hun skulle få være modell i studio og få tatt noen helt nye og annerledes portretter av seg.

Mikse stilarter

Et portrett kan taes på mange ulike måter. Jeg liker å mikse ulike stilarter, og hadde tenkt ut to ulike motiver: Det ene skulle være et staselig portrett av henne og familiemedlemmet, hunden Whiskey, klassisk, tidløst og nesten litt malerisk i uttrykksformen. Det andre motivet ønsket jeg å mikse portrett og fashion, det vil si en mer dramatisk posering.

Og i dag skrev Birgitte denne hyggelige kommentaren om gaven jeg valgte å gi:

“Jeg anbefaler alle å fylle 50 år og ha venner som gir deg opplevelser du aldri ville funnet på selv. Som for eksempel «en dag i studio med selskapsklær og hund». Og vindmaskin, skulle det vise seg. Tusen takk til fotograf Christian Wangberg!”

Resultatet ser du under. Og skulle du stå fast på gaveidé neste gang: Hva med å gi et gavekort på fotografering? Det er en gave med ekstra omtanke bak.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.