Gi en gave med en ekstra omtanke bak –
kjøp gavekort på fotografering

Kjenner du noen som snakker om at de gjerne skulle fått noen fine bilder av barna, familien eller seg selv? Noen vil ha bilde av barna, den nærmeste familien eller inviterer til et generasjonsbilde.

Her er vi alle forskjellige, men fellesnevneren at at et slikt bilde gleder! Jeg møter mange kunder som forteller meg om gleden de har av å ha et flott bilde av familien på veggen. Dette er ikke en “selfie”, men bilde tatt hos en profesjonell fotograf som sørger for en god lyssetting og kyndig veiledning slik at alle tar seg godt ut. Dette er også en fin anledning til å samle familien i en hektisk hverdag og gjøre noe gøy og annerledes sammen – og minnene fra dagen foreviges.

Med et gavekort på fotografering gir du ikke bare bort en ting, du gir en opplevelse!

Les hva kundene mine forteller:

Bestill gavekort her

Vi ble gitt en «puff» ved at vi fikk en sum øremerket fotografering i bursdagsgave. Kostnaden er underordnet det at man får en fint familiebilde på veggen. Øystein Laberget

En veldig morsom og fin familiedag, og ikke minst en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan anbefales
Lena Merethe Tønder

Vi gjennom sykdom i familien lært hvor skjørt livet er, og at det er viktig å ta vare på det vi har sammen. Et bilde er med på å konstatere dette. Ingrid Elen Tømmervik Awaleh

Skreddersy ditt eget gavekort

Leveres på minuttet – gleder for livet

Gjør gavekortet ditt personlig med egen tekst. Du bestemmer beløpet på gavekortet og som trekkes fra fotograferingen. Dette er en fin motivasjon for å få tatt bilder. Gavekortet leveres ferdig utfylt elektronisk i løpet av minuttet etter du har bestilt.

Klikk for å se mulighetene

Det ligger mye arbeid og erfaring bak gode bilder.

At du blir trygg foran kamera, har det trivelig og får kyndig veiledning underveis, er oppskriften bak mine bilder. God kjemi er viktig for å få naturlige bilder. Resten er kreativitet og et solid utført håndverk. Dette krever lang erfaring og riktige personlige egenskaper. Når 25 års erfaring og kunnskap settes sammen, får du vakre bilder som skiller seg ut.

Jeg holder til i eget fotostudio på Sørumsand, midt mellom Lillestrøm og Gardermoen, og utfører oppdrag der det måtte være.

Fotograf Christian Wangberg er eier av Studio Wangberg. Fotografering av barn, bryllup, bedrift og portrett.
Har du spørsmål om gavekortet før du kjøper?
Kontakt meg
Velkommen til en trygg fotografering | Timebestilling: 90729142 eller online booking
+