Bli med på fotokurs til Skagen med Stena Line og Studio Wangberg. Dette gleder jeg meg til!

Nå er det klart, vi har inngått samarbeid om å arrangere fotocruise til vakre Skagen i Danmark til høsten i år.

Tidligere i år fikk jeg en spennende telefon fra Stena Line. De lurte på om jeg kunne være interessert i å samarbeide om et fotokurs til Skagen. Det hele startet med et tidligere blogginnlegg fra Skagen, samt at jeg holder fotokurs, var bakgrunnen for at de tok kontakt med meg.

Jeg tente umiddelbart på ideen!

Å kombinere fotokurs med praktisk fotografering, alt servert i en hyggelig ramme både på reisen til og fra og overnatting på hotell, var et spennende opplegg.

Skagen er et flott område, både med tanke på landskap og lys. Kurset er lagt i november, utenfor turistsesongen. Det gir en helt annen opplevelse å være nesten alene på strendene, og ikke minst er det mye enklere å fotografere når ikke så mange turister «kommer i veien» for bildene.

 

Studio Wangberg og Stena Line inviterer til fotokurs i vakre Skagen.Samarbeid med andre fotografer og foto.no

Når jeg holder fotokurs, gjør jeg dette i små grupper. Det er viktig at hver kursdeltaker opplever at de har god nok tid til å stille spørsmål. Dette har også vært viktig under planlegingen av programmet til Skagen. Av erfaring vet jeg at de har mange spørsmål både om kamerateknikk, komposisjon og etterbehandling. Her blir vi en større gruppe med deltakere og derfor samarbeider jeg med flere dyktige personer. Tomas Moss er en god venn og en dyktig fotograf som også blir med turen. Det samme gjør Christopher Næss som jobber i foto.no

Fotokurs i Skagen er for nybegynnere

Kurset er beregnet for nybegynnere og om du fotograferer med mobilen eller et systemkamera (speilløst eller speilrefleks) har ikke noe å si. Husk! Det er ikke kamera det kommen an på, men personen som står bak. Kurset tar for kamerateknikk og komposisjon, men en viktig del av fotografering er det fysiske sluttproduktet. Derfor blir det en egen seanse om hvordan printe bilder selv og hvordan etterbehandle.

Program og priser

Jeg håper du er fristet til å bli med. For program og priser, besøk Stena Lines nettsider for mer informasjon. Det er begrenset antall plasser, så det er smart å være tidlig ute med bestillingen.

Jeg gleder meg, og legger selvfølgelig ikke skjul på at jeg er spent!

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.