I forrige uke var det familiefotografering på Blaker skanse. Intet mindre enn 16 personer skulle komme til fotografering. Slik type fotografering krever mange forberedelser.

Ikke minst å finne egnet location som kan fungere som bakgrunn til så mange mennesker. Etter flere alternativer, falt valget på Blaker Skanse og Artilleribygget. Jevn lysetting er også noe som må planlegges. Med på jobben hadde jeg Elinchrom Quadra Hybrid som er portable studioblitzer med batteripakke. De klarte jobben, men nærmet seg full effekt for å klare å kompensere mot lyset fra vinduet.

Kundeuttalelse:

Vi hadde en utrolig trivelig og artig dag på Blaker Skanse sammen med Christian, CW Foto.  Det er ikke så enkelt å holde styr på en så stor familie som vår, men Christian klarte det flott.  Fotograferingen var unnagjort på 3 timer, og da hadde motivene vært ganske så varierte med mange kombinasjoner.  Bildene er så fine og artige og morsomme at det skal bli veldig vanskelig å velge noen som skal få veggplass!!! Ellen Næss

Litt senere i kveld fikk jeg en hyggelig epost fra kunden som hadde samlet noen kommentarer hun fikk etter å ha lagt ut bilder på sine Facebookside:

Das its sehr schoenes foto!!!!!!! Alle lachen(^_-)☆

Levende familiebilde ! Herlig.

Genau so, dass ein gutes Familie Pfoto(^^)

For et herlig bilde

Flott og morsomt bilde!
Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.