Å samle storfamilien til fotografering er en gøy opplevelse. Bildene du får gjør at du aldri glemmer dagen.

Fra 4 måneder til 79 år. Det var et godt spenn på storfamilien som snart skulle komme på fotografering. Jeg var på på plass på Fossum stasjon en time tidligere for å montere utstyr og finne de beste vinklene. For når 12 stykker kommer til fotografering, gjelder det å være godt forberedt. Oppdraget denne dagen var å ta felles gruppebilder og fotografere familiemedlemmene i mindre grupper.

Jeg hadde tatt bilder av familien tidligere og den gang var Amadeus hovedpersonen da han var bare noen få måneder gammel. Den gangen valgte vi Tertitten stasjon som location med symbolikk om at reisen starter her.  Nå var Elevine kommet til verden og Fossum stasjon ble neste stoppested i historien vår.

Familien hadde ikke blitt mindre bilinteressert siden sist.  Jeg kunne høre brummingen av to Ford mustang når de nærmet seg. Råkule biler som også måtte bli med på noen av bildene!

Og da var vi i gang! Familien hadde tatt med seg god mat, drikke og kaffe og hygget seg mens de ulike familiemedlemmene ble fotografert. Å samle generasjonene til felles familiefotografering er en gøy og sosial opplevelse – og bildene du får gjør at dagen aldri bli glemt.

Etter fotograferingen fikk jeg denne hyggelig tilbakemeldingen fra kunden: “En veldig morsom og fin familiedag, og ikke minst en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan anbefales 😊👍” 

Har du lyst til å invitere familiefotografering? Et godt tips er å kjøpe et gavekort og gi til for eksempel til foreldre eller besteforeldrene. Det vil garantert bli satt pris på.


Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.