Når man er ute på locationfotografering, spiller været alltid en stor rolle. Kanskje tenker du at solen må skinne og himmelen være skyfri for å ta bilder, men det trengs ikke! Fotografering når det er tåke er noe jeg liker veldig godt, for eksempel. Lyset blir mykt og tåken isolerer mange ting som ellers ville være forstyrrende i et bilde. Et godt bilde bør ikke ha for mange elementer i seg, ellers blir det fort litt rotete. Og tåke, det var det denne høstdagen når jeg var ute på fotooppdrag for å ta bilder av disse to guttene :-)

Klikk på bildene for å se større versjoner.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.