Hadde det ikke vært gøy med proffe portrettbilder av deg selv? Nå har jeg lansert STUDIOexpress, en tjeneste for deg som ønsker portrettbilder, raskt og enkelt.

Selfies hører med til hverdagen. Men bildet du viser fram av deg selv, danner mye av førsteinntrykket ditt. Det er ikke alltid passende å bruke et tur- eller festbilde, eller et mobilbilde, med dårlig lyssetting, der du ser sliten og grå ut. Bruksområdene for proffe portrettbilder er mange: Det kan være portrettbilder til sosiale medier, Tinder, CVen, eller det som skal til for at du får casting/modelljobben.

Slik fungerer STUDIOexpress
Med STUDIOexpress tar vi bilder, og du blir med på utvelgelse av bildene som etterbehandles mens du venter. Du får med deg bildene på en minnepinne og betaler med kortterminal i studio. Du blir fotografert med min signaturbelysning, og fokus under fotograferingen er at du skal slappe av og at vi fanger de gode utrykkene. Jeg gir veileding under hele fotograferingen og vi ser på resultatet underveis. Deretter velger vi ut de beste bildene som jeg etterbehandler, mens du tar en kopp kaffe. Er dere en gjeng som ønsker å bli fotografert, gir det god energi når dere heier hverandre frem!

Kom gjerne flere i studio og få tatt bilder sammen! Garantert moro!

Hvorfor STUDIOexpress?
Vi lever i et samfunn som blir stadig mer visuelt. Vår oppmerksomhet har blitt kortere. Vi tar selfies. Mange av bildene av oss har ikke så god kvalitet og fanger ikke alltid den du er. Jeg mener det kreves to personer for å ta et godt portrett. Den ene er deg og den andre er fotografen. Du får et helt annet utrykk i bildene sammen med en fotograf, enn når du står alene og skal ta bilder av deg selv. Dette er et tilbud som alle kan benytte seg av! Hadde det ikke vært gøy med noen proffe bilder av seg selv?

Klar for nye bilder av deg selv? Bestill time nå: STUDIOexpress – få proffe portretter mens du venter!

[URIS id=7524]

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.