Ikke alltid blir bryllupsplanleggingen som tenkt. Heldigvis må jeg si denne gangen.

I forkant av hvert bryllupsoppdrag møter jeg brudeparet for å planlegge den store dagen. Vi møtes på location og finner steder som vi liker. Brudeparet forteller meg hva som er viktig for dem, for eksempel om det en spesiell bildestil de liker. Jeg gir tips på poseringer og tar prøvebilder slik at brudeparet  skal bli mer komfortable foran kamera til selve dagen.

God bryllupsplanlegging gjør at dagen går på skinner og at brudeparet kun kan nyte dagen.

Det første møtet for bryllupsplanlegging er viktig

Det vanligste i forbindelse med bryllupsplanlegging er at vi finner steder for fotograferingen rett i nærheten av hvor festen skal være. Jeg hadde avtalt å møte Line og Robin for første prat hvor selve festen skulle være, på Østmarksseteren i Oslo. Det er et flott sted, men området har en tett med skog og kupert terreng. Da er en hovedutfordringen å unngå  bakgrunnen blir rotete. Vi fant noen fine steder rett nede ved en innsjø  og tenkte at planleggingen var ferdig. Bare en liten tur innom Høybråten kirke, hvor selve vielsen skulle finne sted, for å se på stedet.

Når vi kom fram hit, skjønte vi at det var her fotograferingen skulle være! Fra en ok magefølelse ved Østmarkseteren, ble det en god magefølelse ved Høybråten kirke. Rett bak kirken var det en flott område, omgitt av grønne hekker og med tett løvverk over. Lyset var veldig fint og bakgrunnen var enkel og ren.

Det er dette som er grunnen til at jeg møter alle brudepar i forkant av fotograferingen. Å finne ut av slike ting på selve bryllupsdagen hadde blitt stress. God bryllupsplanlegging gjør at dagen går på skinner og at brudeparet kun kan nyte dagen.

Har du gifteplaner? Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat og la meg delta i bryllupsplanleggingen!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!