Har du lyst til å lære deg fotografering fra din egen stue? Nå tilbyr jeg online fotokurs!

I motsetning til mange andre online fotokurs, holder jeg kurset direkte som en videokonferanse. At deltakerne får god tid til å spørre spørsmål, er viktig for meg, og derfor tilbyr jeg kurset kun for små grupper eller en-til-en undervisning. Dette er perfekt om du bor et stykke unna mitt studio eller i disse koronnatider.

I disse corona-tider, så ble det online digitalkurs, men det syntes jeg fungerte godt! Christian forklarer på en forståelig og god måte, det er lett å følge med, og det er rom for å spørre hele veien. Fint at det er mange eksempler med bilder, hva som er rett og galt! Mye lettere å lære da synes jeg. Alt i alt et bra kurs som jeg fikk mye igjen for!

-Kate Brevig

Har deltatt på digitalt fotokurs over 2 kvelder. Lært masse. Første kveld teknisk, andre kveld mye inspirasjon, tips, sett på masse bilder. Deilig og alternativt i disse tider. Anbefaler kurset på det varmeste!

– Pernille Varre

Vil du vite mer om innholdet i fotokursene, så ta en titt her:

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.