Hva ønsker du at folk skal tenke om bedriften din? Frisch AS ønsket bilder med trøkk som skulle synliggjøre deres spesialkompetanse.

Merkevarebygging er viktig for alle bedrifter. En merkevare er hvilke assosiasjoner du som kunde sitter igjen med etter å enten ha besøkt, lest om eller hørt om bedriften. Merkevaren hjelper deg med å skille deg ut fra konkurrentene og få frem det som er unikt med bedriften. Derfor er gode bilder fundamentert rundt denne tankegangen viktig! Dette jobber jeg med for alle mine bedriftskunder.

Tung kompetanse

Frisch AS hadde behov for nye portrettbilder til både nettsiden, presentasjoner og tilbudsbrev, og tok kontakt med CW foto. Frisch As består av to ansatte som besitter tung kompetanse. Under dette oppdraget var det viktig å visualisere kunnskapen. Det er slike oppdrag jeg elsker å jobbe med!

Frisch AS er Norges første selskap spesialisert innen Competitive Intelligence. Det betyr at gjennom analyse av produkter, kunder og konkurrenter, kan de forutsi utviklingen innenfor bransjeområdet. Dette er til hjelp når beslutninger skal taes for Frisch´ oppdragsgivere.

Når jeg utfører oppdrag for bedrifter, er det er ikke nok at bildene ser bra ut. De må også ha en strategisk tilnærming og bygge opp under bedriftens mål og visjon.

Under dette oppdraget sto de to hovedpersonene sentralt, da det er de som er bedriften.

Slik visualiserte jeg oppdraget

Som fotograf er mine viktigste verktøy bruk av lys, posering og omgivelser. Bildestilen her er tung, med mørk en bakgrunn og kun personene opplyst. Bildene ble tatt på location der bedriften har lokaler. Her valgte jeg et utsnitt med en stilisert bakgrunn. Også poseringen er viktig for å støtte opp under bildestilen. Her hadde det blitt helt feil med «hoppende smilebilder»!

Bildene må ikke bare se bra ut, men de må også spille på lag med bedriftens merkevare og være et redskap for bedriften til å skille seg ut.

Lurer du på hvordan CW foto kan hjelpe din bedrift med gode bilder? Les gjerne mer på temasiden jeg har om bedriftsbilder.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.