Når jeg fotograferer en på seks måneder, handler alt om ansiktsutrykkene.

For noen uker siden hadde jeg besøk av Anine i studio, som nettopp har fylt et halvt år. Det slutter aldri å fascinere meg; hvor stor utvikling det er på et halvt år. Fra nyfødt, roen, hvor det meste dreier seg om å sove og spise, til seks måneder hvor nysgjerrigheten er utrolig og alt bare er utrolig spennende. Dette er også en alder hvor man får dønn ærlige ansiktsutrykk; fra dyp fortvilelse over leken som datt i bakken, til enorm glede over å se foreldrene titter gjennom fingrene og sier BØ…

Det var et veldig hyggelig besøk av Anine i studio som hadde mange fantastiske ansiktsuttrykk! Jeg tok flere ulike serier, fra sort/hvit med et røffere utrykk til mer klassiske bilder. For meg blir ikke et fotografi endelig før det henger på veggen. Og det er alltid en ære å få produsere kopier som skal henge på veggen fremover, i generasjoner, på tykt og lekkert galleripapir.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.