Bildet over: Bronsemedalje i kategorien kommersielt – The guys of competitive intelligence – Landskonkurransen 2018 Norges Fotografforbund

La meg som bedriftsfotograf hjelpe deg med skreddersydde bilder.

Det er lite som ødelegger troverdigheten mer en fotografier som åpenbart ikke er fra din bedrift. Markedet i dag florerer av rimelige kjøpebilder. Du trenger kanskje bare trenger å betale et par dollar for ett bilde. Klart det er fristende!

Men har du tenkt på at bildene du viser fram til kundene dine skaper førsteinntrykket av din bedrift? Bruker du såkalte “stockphotos/kjøpebilder” trenger kunden ikke mange sekunder å avsløre se at bildet ikke kommer fra din bedrift.  Er dette de samme ansatte jeg møter når jeg kommer på besøk til bedriften din? Er det slik det ser ut hos dere?

Det samme gjelder “knipsing” med mobiltelefonen. Er disse bildene med på å styrke eller svekke historien du ønsker å fortelle dine kunder?

Vi er veldig fornøyde med resultatet – kan absolutt anbefales.
CityMaid Hjemmeservice AS

Unødvendig å si kanskje, men i forretninger handler det også om å finne en bedrift kunden  har lyst til å gjøre en handel med. Vi snakker personkjemi. Kan kunden se de ekte ansatte som jobber i bedriften, se de virkelige kontorene/omgivelsene, ser de virkelige arbeidsoppgavene bedriften din gjør, så har du et godt utgangspunkt for kunden velger deg. Et godt og strategisk fotografi er et effektivt virkemiddel får å skape skape tillit og bygge en relasjon.

Profesjonell, kompetent, engasjert og rask. Christian gir råd og yter god service utover det som forventes. Anbefales!
mariaurora.no

Bedriftsfotograf med strategisk tilnærming

Studio Wangberg bistår bedrifter med miljøportretter av egne ansatte, i ekte omgivelser. Det er ikke nok med at bildene bare ser bra ut. De må også ha en strategisk tilnærming og bygge opp under din bedrifts mål og visjon. Jeg er utdannet og har lang arbeidserfaring innen journalistikk, kommunikasjon og grafisk design. I tillegg til fotograferingen, er dette kunnskap jeg bruker og deler når jeg samarbeider med bedrifter med å utvikle strategiske bilder, uansett om dere er et stort konsern eller du er et enkeltmannsforetak.

I 2018 fikk jeg bronsemedalje og hederlige omtale i 2019 i kategorien kommersielle bilder  for bildene mine i Norges Fotografforbunds årlige konkurranse blant profesjonelle fotografer i Norge.

Vi trengte å løse oppdraget rask. Wangberg var svært fleksibel og stilte opp på kort varsel. Foto-seansen gikk raskt og effektivt. Han så selv løsninger som ville fungere. Resultatet er vi svært godt fornøyd med. De ferdige bildene fikk vi samme kveld. Anbefales.
Arne Sandvik, nyhetsredaktør Bauer Media, driver blant annet Radio Norge og Radio 1.

Dette kan Studio Wangberg hjelpe deg med

  • Ansattbilder/portrett i studio
  • Miljøportretter på location
  • Illustrasjonsbilder/bildedatabase
  • Produktfotografering i studio

Les utvalgte historier for jobber jeg har gjort for andre bedrifter.

CW foto er tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.

Trenger du nye bilder til bedriften? Ta kontakt for en hyggelig uforpliktene prat!

Kontakt meg gjerne tilbake på


Studio Wangberg lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet på sin e-postserver. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.