Bildet over: Bronsemedalje i kategorien kommersielt – The guys of competitive intelligence – Landskonkurransen 2018 Norges Fotografforbund. Fotografier for Frisch AS.

Jeg hjelper din bedrift med å bygge tillit og få oppmerksomhet.

Det er lite som ødelegger troverdigheten mer en fotografier som åpenbart ikke er fra din bedrift. Markedet i dag florerer av rimelige kjøpebilder. Du trenger kanskje bare trenger å betale et par dollar for ett bilde. Klart det er fristende!

Men har du tenkt på at bildene du viser fram til kundene dine skaper førsteinntrykket av din bedrift? Bruker du såkalte “stockphotos/kjøpebilder” trenger kunden ikke mange sekunder å avsløre se at bildet ikke kommer fra din bedrift.  Er dette de samme ansatte jeg møter når jeg kommer på besøk til bedriften din? Er det slik det ser ut hos dere?

Det samme gjelder “knipsing” med mobiltelefonen. Er disse bildene med på å styrke eller svekke historien du ønsker å fortelle dine kunder?

Vi er veldig fornøyde med resultatet – kan absolutt anbefales.
CityMaid Hjemmeservice AS

Det er lite som slår gode bilder av ekte ansatte i ekte omgivelser. Som gjør ekte ting. Det gir troverdighet. Og troverdighet skaper tillit. Et godt og strategisk fotografi er et effektivt virkemiddel får å skape tillit og bygge en relasjon. Jeg jobber for at bildene jeg tar skal gi effekt og at det blir en lønnsom investering for deg.

Profesjonell, kompetent, engasjert og rask. Christian gir råd og yter god service utover det som forventes. Anbefales!
mariaurora.no

Bedriftsfotograf med strategisk tilnærming

Studio Wangberg bistår bedrifter med miljøportretter av egne ansatte, i ekte omgivelser. Det er ikke nok med at bildene bare ser bra ut. De må også ha en strategisk tilnærming og bygge opp under din bedrifts mål og visjon. Jeg er utdannet og har lang arbeidserfaring innen journalistikk, kommunikasjon og grafisk design. I tillegg til fotograferingen, er dette kunnskap jeg bruker og deler når jeg samarbeider med bedrifter med å utvikle strategiske bilder, uansett om dere er et stort konsern eller du er et enkeltmannsforetak.

I 2018 fikk jeg bronsemedalje og hederlige omtale i 2019 i kategorien kommersielle bilder  for bildene mine i Norges Fotografforbunds årlige konkurranse blant profesjonelle fotografer i Norge.

Vi trengte å løse oppdraget rask. Wangberg var svært fleksibel og stilte opp på kort varsel. Foto-seansen gikk raskt og effektivt. Han så selv løsninger som ville fungere. Resultatet er vi svært godt fornøyd med. De ferdige bildene fikk vi samme kveld. Anbefales.

Arne Sandvik, nyhetsredaktør Bauer Media, driver blant annet Radio Norge og Radio 1.

Vi kom i kontakt med Studio Wangberg gjennom vår research for å finne en dyktig fotograf. Vår forespørsel omhandlet bilder til hovedsakelig et profesjonelt formål men også til sosiale medier. Valget falt på Wangberg da han raskt ga et inntrykk av å være profesjonell, tilgjengelig og virket å ha evnen til å skape en trygg ramme rundt selve fotograferingen. Christian var trygg og veiledet underveis med konkrete teknikker til vi fikk det resultatet vi ønsket. Våre ansatte fikk alle meget gode bilder som ble tatt i bruk umiddelbart da de ble tilgjengelige. Studio Wangberg får vår varmeste anbefaling.

Daglig leder – Sikkerhetsdistributøren – Steffen Arning

I høst sto jeg på samme scene som Leif Juster og alle de andre store revyheltene. Det var et magisk øyeblikk å holde foredrag på Chat Noir, og jeg ønsket at Christian skulle forevige dette høydepunktet i karrieren. Uten å forstyrre meg og uten å forstyrre publikum. Christian leverte helt fantastiske bilder hvor han virkelig klarte å fange den spesielle stemningen – både latteren og alvoret som var i salen. Han er selvsagt teknisk dyktig, men også en fotograf som lytter til kunden samtidig som selv tar initiativ. Kreativ og stilsikker. En fotokunstner av ypperste klasse som leverer i alle ledd. Anbefales – også til vanskelige og krevende kunder!

Per Henrik Stenstrøm, foredragsholder

Hederlig omtale for bedriftsbilder til personlig trener Mari Aurora “No pilates here” i Landskonkurransen Norges Fotografforbund 2019.

Dette kan Studio Wangberg hjelpe deg med

 • Ansattbilder/portrett i studio
 • Miljøportretter på location
 • Illustrasjonsbilder/bildedatabase
 • Produktfotografering i studio

Les utvalgte historier for jobber jeg har gjort for andre bedrifter.

Studio Wangberg er tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.

Trenger du nye bilder til bedriften? Ta kontakt for en hyggelig uforpliktene prat!

  Studio Wangberg lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendele. Skjema er beskyttet med reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.

  Les mer om bedriftsfotografering

  Velkommen til en trygg fotografering | Timebestilling: 90729142 eller online booking
  +