Forrige uke var det fotografering for Kitsch Design som ønsket bedriftsbilder som var utenfor boksen. Slike oppdrag elsker jeg.

I planleggingen av fotograferingen var det viktig å formidle at Kitsch Design kan jobbe fra hvor som helst, er kreative og tenker utenfor boksen. Så hvorfor ikke bygge opp et “hjemmekontor” i åkeren?

Tidligere i år hadde jeg vært på loppemarked og funnet noen gamle lampeskjermer som kunne brukes for oppdraget. Disse ble lyssatt med batteridrevne studioblitzer. Det ble også montert en blitz bak datamaskinen for å lyssette hovedpersonen. Jeg må innrømme at det ble en god del rigging i forkant for å få lysene til å harmonere med hverandre – og samtidig med at lyset raskt forsvant – måtte det jobbes raskt.

Fra riggingen: Her ser du de tre blitzene linkes opp til hverandre. Sola er i ferd med å gå ned. Her må det jobbes raskt :-)

Fra riggingen: Her ser du de tre blitzene linkes opp til hverandre. Sola er i ferd med å gå ned. Her må det jobbes raskt :-)

_DSC2405-Edit

_DSC2447-Edit _DSC2480-Edit

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.