Norges største selskap innenfor hjemmeservice, CityMaid, har brukt CW foto for å ta bedriftsbilder til bruk i reklamekampanjer og andre flater. De ønsket bedriftsbilder som løfter frem sine egne, stolte og dyktige, ansatte og vise de tjenester som de kan utføre. Resultatet er ekte vare.

Bildene skal brukes i forbindelse med de ulike høytidene gjennom året hvor du har behovet for rengjøringtjenester. Konseptet: Du nyter hverdagen, mens CityMaid tar jobben for deg. Det ble også i dette prosjektet tatt bilder av ansatte og ulike illustrasjonsbilder.

Ekte og troverdige bedriftsbilder bidrar til å skille deg ut

Gode bilder hjelper deg å skille deg ut fra mengden og fremstå som unik. Bilder er ofte det første vi ser på. Vi mennesker trives best med visuell kommunikasjon. En god historie kan formidles med ett enkelt bilde. Bedriftsbilder som er skreddersydd for din bedrift gir deg mange fordeler. Den viktigste fordelen, etter min mening, er at bedriftsbildene fremstår som ekte og troverdige som i sin tur skaper en god relasjon og førsteinntrykk mellom bedrift og kunde. De menneskene du ser, er de samme menneskene du møter når du tar kontakt. Enkel, men viktig, relasjonsbygging.

Dessverre er det mange ledere som ikke har noe forhold til hvilke bilder de bruker på nettsiden sin. Kjøpebilder, såkalte «stockphoto», blir fort upersonlige og sier ingenting om hva som er unikt med ditt firma. Ei heller stoltheten eller menneskene som jobber der. Det skaper rett og slett ingen kobling mellom deg og kundene.  Derfor er det første jeg spør kunden om: -Hva ønsker du bildene skal formidle? For alle bilder bør ha en historie. Og for bedriftsbilder må historien bygge opp rundt bedriftens visjoner og mål.

Tommel opp for CityMaid som satser på skreddersydde bedriftsbilder og løfter fram sine egne ansatte! Det gir ekte vare.

For videre lesning, se gjerne denne artikkelen om flere og flere bedrifter i næringslivet får øynene opp for det visuelle uttrykket en får gjennom profesjonelle bilder.

 

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.