CW foto har bistått Kompetansebasen med nye bilder til nettside og annet materiell.

Kompetansebasen tilbyr blant annet veiledning, kurs og foredrag og bemanningstjenester. Første gang vi snakket sammen ønsket de nye bilder av ansatte og ville gjerne at bildene skulle taes utendørs. Jeg har en strategisk tilnærming til alle prosjekter jeg gjør sammen med bedrifter. Det vil si at bildene skal støtte opp om og forsterke bedriftens mål og verdier. I dette oppdraget valgte jeg en vakker location der en gammel eik står sentralt. Eik er et symbol for styrke, livskraft og utholdenhet, og som underbygger mye av det som Kompetansebasen arbeider med. Mens vi jobbet på location kom også tanken om å ta nye forsidebilder til nettsiden og videreføre konseptet og symbolikken med eika også her. Dette var en flott dag på location, og tommel opp for bedrifter som velger å løfte frem egne ansatte på bildene!

Under kan du se resultatet:

Følg og lik meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!

Kompetansebasen CW foto Kompetansebasen CW foto Kompetansebasen CW foto Kompetansebasen CW foto Kompetansebasen CW foto

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.