HjemmeBest, som tilbyr personlig assistanse i hverdagen, har brukt CW foto for å ta bedriftsbilder. De ønsket bedriftsbilder som viser de tjenestene de utfører. Å bruke egne ansatte og kunder, gir troverdige og ekte bilder.

Mange av bildene som brukes for å markedsføre denne typen bedrifter er fra utenlandske databaser. De er ofte upersonlige og glatte. Slike bedriftsbilder gjør det vanskelig å identifisere seg med og sier lite om bedriften. I dette prosjektet valgte derfor HjemmeBest å gå en annen vei for å skille seg ut: De ønsket å bruke egne ansatte og kunder som modeller, og bildene ble tatt i deres eget hjem.

Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Ekte og troverdige bedriftsbilder bidrar til at bedriften din skiller seg ut.

Ønsker du å skille deg ut?
Gode bilder hjelper deg å skille deg ut fra mengden og fremstå som unik. Bilder er ofte det første vi ser på når du besøker et nettsted. Vi mennesker trives best med visuell kommunikasjon. En god historie kan formidles med ett enkelt bilde. Bedriftsbilder som er skreddersydd for din bedrift gir deg mange fordeler. Den viktigste fordelen, etter min mening, er at bedriftsbildene fremstår som ekte og troverdige som i sin tur skaper en god relasjon og førsteinntrykk mellom bedrift og kunde. De menneskene du ser, er de samme menneskene du møter når du tar kontakt. Enkel, men viktig, relasjonsbygging.

Ønsker du å vite hvordan CW foto kan ta bedriftsbilder for din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Fotografassistent Stefan under forberedelse til opptakene.

Fotografassistent Stefan under forberedelse til opptakene.

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.