Barndommen går utrolig fort. Hvordan vil du bevare historien? Studio Wangberg er barne- og familiefotograf som bevarer minnene for generasjoner.

Stil og bakgrunn skreddersys ut i fra dine ønsker. Kanskje har dere et kjæledyr som skal være med? Vi snakkes alltid i forkant og jeg gir dere tips og råd for en velykket fotografering.

Christian tok kjempefine bilder av vår 6 mnd gml datter. Han klarte å fange ansiktsuttrykkene hennes helt perfekt, tok seg god tid med fotograferingen og resultatet ble perfekt. Vi er kjempefornøyd med servicen vi fikk i ettertid, med hjelp til å plukke ut de rette bildene. Hans tips og råd gjorde at vi fikk fine bilder på veggene med god kvalitet.
Ingunn Heggero Sanner

Barne- og familiebilder er for generasjoner

Tenk på veggen til foreldrene eller besteforeldrene dine. Her henger bildene fra tidligere generasjoner, stolte og høytidelige. På stueveggen og blant generasjonsbildene passer det derfor ikke så godt med en «selfie» eller hverdagsøyeblikk. Mitt råd er derfor også å gå til en profesjonell fotograf for å få tatt de viktige bildene av deg og familien. Hos en profesjonell fotograf får du kyndig veiledning og profesjonell lyssetting. Et slikt bilde på veggen gir mye glede i hverdagen. Du vil smile når du ser det på stueveggen hver dag du våkner.

 

Studio Wangberg tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.

Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
+