Bildet over: Small wonders – Hederlig omtale – Landskonkurransen 2018 Norges Fotografforbund

Barndommen går utrolig fort. Hvordan vil du bevare historien? Studio Wangberg er barne- og familiefotograf som bevarer minnene for generasjoner.

Som barne- og familiefotograf fotograf tar jeg både bilder ute i vakre omgivelser eller i eget studio. Alle oppdrag skreddersys ut i fra dine ønsker. Kanskje har du en spesiell plass som betyr mye for dere, noe barnet liker spesielt godt, et kjæledyr som skal være med? Jeg kommer i tillegg med forslag til fotograferingen slik at vi har en historie å bygge videre dagen fotograferingen skjer.

Christian tok kjempefine bilder av vår 6 mnd gml datter. Han klarte å fange ansiktsuttrykkene hennes helt perfekt, tok seg god tid med fotograferingen og resultatet ble perfekt. Vi er kjempefornøyd med servicen vi fikk i ettertid, med hjelp til å plukke ut de rette bildene. Hans tips og råd gjorde at vi fikk fine bilder på veggene med god kvalitet.
Ingunn Heggero Sanner

Barne- og familiebilder er for generasjoner

Tenk på veggen til foreldrene eller besteforeldrene dine. Her henger bildene fra tidligere generasjoner, stolte og høytidelige. På stueveggen og blant generasjonsbildene passer det derfor ikke så godt med en «selfie» eller hverdagsøyeblikk. Mitt råd er derfor også å gå til en profesjonell fotograf for å få tatt de viktige bildene av deg og familien. Hos en profesjonell fotograf får du kyndig veiledning og profesjonell lyssetting. Et slikt bilde på veggen gir mye glede i hverdagen. Du vil smile når du ser det på stueveggen hver dag du våkner.

Ikke vent med å få tatt bilder

– Når det gjelder å ta generasjonsbilder er det en ting jeg sitter igjen med, og det er at man ikke må nøle, sier Inger Elen Tømmervik Awaleh.  Les hennes tips for en velykket familiefotografering.

Å samle storfamilien til fotografering er en gøy opplevelse. Bildene du får gjør at du aldri glemmer dagen.

 En veldig morsom og fin familiedag, og ikke minst en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan anbefales 😊👍”  Lena Merethe Tønder

Utendørs fotografering eller fotografering i studio?

Skal vi velge fotografering utendørs eller studio? Dette er er forskjellen som gjør det enklere å velge!

 

Studio Wangberg tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.

Brødre – Hederlig omtale i kategorien barn i Norges fotografforbunds laugskonkurranse 2018.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om barne- og familiefotografering

    Studio Wangberg lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendele. Skjema er beskyttet med reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.

    Les mer om barne- og familiefotografering

    Velkommen til en trygg fotografering | Timebestilling: 90729142 eller online booking
    +