Tidligere i år fulgte jeg forberedelsene før sommersesongen startet for Tertitten. Og i dag ble fotoutstillingen åpnet i den gamle stasjonsbygningen i Sørumsand.

Med dette fotoprosjektet vil jeg at de som besøker Tertitten skal få bedre kjennskap til de utallige arbeidstimer som legges ned for at dette kulturtilbudet kan eksistere. Mange tar det for gitt, men Tertitten er mer enn bare en togreise. Bak hver togtur ligger det ligger det masse arbeid og forberedelser – hele året. De som arbeider med Tertitten, kaller kjøredagene bare for «rosinen i pølsa». For 80 prosent av tiden går med på vedlikehold gjennom hele året. På vinteren må lokomotivene overhales, vogner males, og så fort snøen trekker seg tilbake, må togbanen vedlikeholdes – hver bolt, hver jernbanesville. PS! Julekjøringene starer 1. desember. Tommel opp for arbeidet de gjør!

På bildet: Inge Hasselberg konstituert avdelingsleder Akershusmuseet (t.v), Truls Olsen  i Urskog-Hølandsbanen og Christian Wangberg åpnet i dag fotoutstillingen.

Noen bildet fra fotoprosjektet:

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.