I løpet av noen uker har over 100 personer klikket tommel opp (liker) på CW fotos Facebooksider. Det er kjempehyggelig og det setter jeg stor pris på! Jeg har tenkt på at det hadde vært hyggelig om de som liker, kunne få noe tilbake.

Som et bittelite firma må man gjøre det meste selv – og de siste dagers gjøremål havner inn i samlebetegnelsen “80 % andre ting man også må gjøre når man driver firma”.

Etter litt prøving og feiling, googling, opprette Facebook utviklerkonto, styre unna alle facebookprogrammer som koster skjorta, litt programmering selv, noen timer i Photoshop… – har jeg nå laget det slik at de som liker CW foto på Facebook får muligheten til å hente sin egen verdikode når man bestiller bilder fra galleriet.

De som “ikke liker”, får ikke se denne koden, men får et tilbud  om å like  – og også få 20 % rabatt. Se på det selv, ganske kult, eller hva?

På gallerisiden har jeg også laget det slik at dersom du deler ditt favorittbilde med vennene dine på Facebook eller Twitter, legges det til en kode i nettbutikken som gir gratis frakt. Hva teknologi kan gjøre!

Så nå har du gode muligheter til å spare en god del hundrelapper på en enkel måte!

Ha en fin uke!

kampanjebanner

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.